✔ Gratis verzending
✔ 5 Jaar garantie
✔ Betaal achteraf
✔ Enthousiaste klantenservice

Ik wil graag een led paneel op proef, kan dat?

Als je de verlichting in je bedrijf gaat aanpassen dan wil je achteraf geen spijt krijgen. Dat is voor jou niet leuk, maar voor ons ook niet want wij willen graag tevreden klanten.

Daarom gaan wij bestwel ver in het verlenen van service. Veel van onze klanten hebben een flink aantal panelen nodig. We adviseren graag over de lichtkleur en over het aantal benodigde panelen. Maar als we merken dat de klant nog teveel twijfelt dan kunnen we gerust één of meerdere panelen opsturen zodat je die eens kunt uitproberen.

“Erg flexibel, klantgericht en meedenkend! Omdat ik de mogelijkheid heb gekregen om verschillende panelen te testen in mijn salon, heb ik de ledpanelen die het beste passen bij mijn uitstraling en onze werkzaamheden nu in mijn plafond. De verlichting is netjes en tijdig bezorgd. Top!”

Haarsalon FRIZZ

Om zo’n proefplaatsing aan te vragen kun je ons het beste even bellen op 0229 796524. Maar je kunt ook een terugbelverzoek achterlaten en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.