✔ Gratis verzending
✔ 5 Jaar garantie
✔ Betaal achteraf
✔ Enthousiaste klantenservice

Doen jullie ook de installatie van de verlichting?

Natuurlijk kunnen wij de installatie voor je verzorgen.

We hebben een installatieteam die met het grootste gemak ledverlichting installeert in jouw bedrijf. In de meeste gevallen kun je gewoon doorwerken. Misschien moet hij je even storen of even over je bureau leunen, maar het stroom hoeft niet te worden afgesloten.

Wij hebben door LedPaneelNL alle oude TL-lichtbakken in onze winkel laten vervangen door LED-panelen. Daarnaast is er een rail geplaatst voor extra LED spots om bepaalde delen extra uit te lichten. Een verschil van dag en nacht!

Print & Inkt Alkmaar

Als je wilt dat wij de ledverlichting voor je komen installeren, dan kun je het beste even bellen met 0229 796512. Maar je kunt ook gerust even het contactformulier hieronder invullen en dan krijg je meestal vandaag nog een belletje van ons.